تابلوسازی کامپوزیت
در این مطلب سعی داریم مطالبی در خصوص تابلوسازی کامپوزیت را برای شما توضیح دهیم. امروزه تبلیغات برای شناسایی محصولات یا ارائه بهتر خدمات بسیار موثر عمل میکند. برای این که کسب و کار رونق بگیرد و محصولات شرکتها برای پیشروی از رقبای خود فروش بهتری داشته باشند، نیاز مبرم به استفاده از شگردهای تبلیغاتی خواهند داشت.
لیست بروز قیمت محصولات از ورق آلومینیوم تا انواع رنگ ها
در بازاریابی و تبلیغات علاوه بر این که بازار و نیاز مصرف کننده باید شناسایی شود از ابزارهای تبلیغاتی نیز باید استفاده شود که به دو صورت سنتی و مدرن انجام میگیرد. تبلیغات مدرن شامل اینترنت، شبکههای اجتماعی، بنرهای متحرک موجود در سایتها است. تبلیغات سنتی شامل چاپ بنر، تراکت و تابلو تبلیغاتی است که خود به روشها و شاخههای مختلفی شامل تابلو چلنیوم، کامپوزیت، بیلبورد، تابلو روان، تابلو برجسته، تابلو استیل، تابلو مغازه و دیگر تقسیم میشود.
این روزها تابلوسازی کامپوزیت به عنوان تبلیغات مدرن، بسیار به کار میرود. این روش یکی از رایجترین روشهای ساخت تابلوهای تبلیغاتی به شمار میآید. کامپوزیت در لغت به معنای مخلوط مرکب بوده که به صورت ترکیبی از ورقهای آماده از جنس پلی اتیلن و آلومینیوم آنها را میسازند. دو ورق آلومینیوم را در دو طرف پلی اتیلن قرار میدهند و ورقهای کامپوزیت را میسازند. مواد دیگری مانند چسب، لایه چسب عایق، لایه رنگ PVDF ،لایه رنگ پلی استر و پوشش مناسب از جنس نایلون را نیز به کار میبرند.
مزایای تابلو کامپوزیت
این تابلوها آلیاژ مقاوم، سبک و بادوام را دارند که بستر مناسبی برای نصب انواع حروف برجسته را مهیا میکنند. همچنین میتوان آنها را در رنگهای دلخواه و متفاوت پیاده سازی کرد. این تابلوها در برابر اشعه ماورا بنفش و شرایط مختلف آب و هوایی از خود مقاومت نشان میدهند و خاصیت پاکسازی خودکار در برابر آلودگیهای محیط و گرد و غبار را دارند. از همین رو همیشه زیبا و براق به نظر میرسند و کثیف نمیشوند. ورقهای کامپوزیت خیلی راحت به شکل و فرم دلخواه تبدیل میشوند. این تابلوها قابلیت شست و شو، ضد زنگ، ضد حریق و عایق حرارت بودن را دارند.
به تابلو کامپوزیت در اقصی نقاط جهان میتوان دسترسی داشت و نسبت به متریالهای دیگر هزینه نصب و اجرای کمتری دارد. از آن جایی که ورقهای کامپوزیت به صورت آماده بوده، مدت زمان لازم برای نصب و اجرا این تابلو نسبت به سایر تابلوها بسیار کمتر است. بر اساس رنگ مورد نظر و ضخامت ورقها، قیمت این تابلوها فرق میکند. ورقهای ضخیمتر، کیفیت و دوام بالاتری دارند که در نتیجه قیمت ورقهای کامپوزیت ضخیم نسبت به ورقهای کامپوزیت نازک بیشتر است.
کاربردهای تابلو کامپوزیت
در صنعت خودروسازی، ساختمان سازی، هواپیما و دیگر صنایع، این متریال را به کار میبرند. از شغلها و صنعت دیگری که ورقهای کامپوزیت در آن بسیار کاربرد دارد، حرفه تابلو سازی شناخته میشود. در صنعت تابلوسازی کامپوزیت، این ورقها بیشتر برای ایجاد نماسازی سردر مکانهای تجاری به کار میروند که اصطلاحا آن را تابلو کامپوزیت مینامند.
اگر بخواهیم اصولی و دقیق از کاربرد آن در ساخت تابلو بیان کنیم، میتوانیم بگوییم که کامپوزیت برای نصب تابلوهای تبلیغاتی، به عنوان یک نمای زیر کار شناخته میشود و تابلو با هر زمینه دلخواهی را تکمیل میکند. برای ساخت بدنه تابلوی کامپوزیت، ورقهای کامپوزیت را به کار میبرند. برای درج پیامهای تبلیغاتی روی تابلو انواع حروف برجسته را میتوان به کار برد. تابلوی کامپوزیت برای اولین بار در سال 1969 ساخته شد که بهره برداری آن توسط کشور آلمان انجام شد. این روزها تابلوسازی کامپوزیت، به عنوان یکی از زیباترین و بروزترین تابلوهای تبلیغاتی برای زیباسازی نما نیز به کار میرود. این تابلوها برای نماهای ساختمان، تابلو سردر مغازهها و جایگاههای سوخت بسیار کاربردی است.
روش تمیز کردن تابلو کامپوزیت
این که به طور صحیح از تابلو نگهداری و مراقبت شود میتواند باعث افزایش طول عمر آن شود. وقتی که میخواهید سطح کامپوزیت را تمیز کنید باید چند نکته مهم را در نظر بگیرید. اولین کاری که باید انجام دهید این است که سطح تابلو را از هر گونه آلودگی و گرد و غبار پاکسازی کنید.
بعضی اوقات اگر شن ریزه در سطح تابلو وجود داشته باشد باعث ایجاد خط و خش بر روی آن هنگام تمیز کردن میشود. بعد از این که مطمئن شدید سطح تابلو تمیز شده است، از یک شوینده ملایم و دستمال لطیف کمک بگیرید و کامپوزیت را تمیز کنید. در صورت نورپردازی شدن تابلو توسط لامپ های ال ای دی و اس ام دی، پیش از این که آن را تمیز کنید ابتدا برق را قطع کنید زیرا امکان خطر برق گرفتگی وجود خواهد داشت. بعد از این که تابلو را تمیز و خشک کردید میتوان برق را وصل کرد.